RSS

Blog

Aspecte esențiale de urmărit când alegi un covor
Aspecte esențiale de  urmărit când alegi un covor
Când discutăm despre aspectul unei încăperi, gândul ne sare la un unic element ce leagă, eminamente, tot decorul. Covorul este piesa de rezistență a oricărei amenajări interioare, deoarece prin el reușim să dăm viață ideilor noastre creative și, implicit, să ne conturăm confortul.
TRAIESTE CLIPE MINUNATE PE COVOARE DE CALITATE
TRAIESTE CLIPE MINUNATE PE COVOARE DE CALITATE
„Carpet” diem – traieste clipe minunate pe covoare de calitate. Daca va ganditi la Aladin si frumoasele lui aventuri pe covorul zburator, nu va faceti iluzii, inca nu s-a inventat un astfel de dispozitiv...cine stie poate ca oamenii de stiinta se gandesc deja la aceasta posibilitate. Noi astazi insa ne propunem sa discutam, prin intermediul acestei platforme
De ce merită să alegi nuanțe neutre în decorațiunile interioare?
De ce merită să alegi nuanțe neutre  în decorațiunile interioare?
Grație diverselor studii efectuate pe baza efectelor benefice produse de nuanțe asupra psihicului, tot mai mult ne regăsim cu dorința de a dobândi decorul ideal pentru locuință.
COVOARELE SHAGGY O MODA REACTUALIZATA
COVOARELE SHAGGY O MODA REACTUALIZATA
Covoarele Shaggy sunt o moda mereu actualizata. Initial localnicii folosea in interior blana animalelor pentru confort termic, in timp au constintizat plusul de valoare estetica si le-au folosit drept decoratiuni. in anii 1970-180 covoarele shaggy ( latoase) erau o tendinta pregnanta in decoarele interioare.
Cum curățăm vinul roșu de pe covor?
Cum curățăm vinul roșu de pe covor?
Vinul roșu este una dintre cele mai îndrăgite băuturi în întreaga lume, aceasta având efect benefic asupra inimii și circulației sanguine. Această băutură vine să ne întâmpine cu beneficiile sale mai ales în serile destinate distracției în familie, cu prietenii și nu numai.
CULORILE SI PERSONALITATEA
CULORILE SI PERSONALITATEA
Culorile si personalitatea. Covorul potrivit, la temperamentul potrivit! Tuturor ne plac culorile si avem cel putin o culoare pe care o consideram preferata. Stim, de asemenea, ca alegerea culorii preferate este, de cele mai multe ori, dictata de temperamentul si personalitatea fiecaruia.
De ce să alegi un covor oval?
De ce să alegi un covor oval?
Covorul rotund este o alternativă excelentă la covoarele dreptunghiulare sau pătrate. Acesta contrastează cu monotonia și permite să se aducă o notă individuală într-o cameră. Foarte estetic și practic, covorul rotund exprimă o atmosferă relaxantă și confortabilă.
Putem spăla covoarele acasă?
Putem spăla covoarele acasă?
Pe lângă doza suplimentară de confort pe care ne-o aduc în orice spațiu, covoarele completează perfect și ambientul cozy la care visăm cu toții de fiecare dată când ajungem acasă. Totuși, atunci când vine vorba despre curățarea lor eficientă, majoritatea gospodinelor întâmpină dificultăți. Acest lucru este cauzat în principal de faptul că nu întotdeauna putem apela la ajutorul mașinii de spălat.
Contează doar pardoseala modernă sau și utilitatea covorului?
Contează doar pardoseala modernă sau și utilitatea covorului?
Acasă este, prin definiție, sanctuarul fiecărei persoane. Acolo ajungem după o zi obositoare la locul de muncă, după un party memorabil cu prietenii sau după o simplă ieșire în parc cu animalul de companie. Tocmai de aceea, acasă este locul în care ar trebui să beneficiem de confort deplin, de liniște și de energie.
Cum îți decorezi dormitorul cu stil? Sfaturi utile pentru persoane cu inițitivă
Cum îți decorezi dormitorul cu stil? Sfaturi utile pentru persoane cu inițitivă
În orice aspect al vieții tale te ghidezi după alegeri care, fie că vrei sau nu, te reprezintă în totalitate. Ne place să discutăm cu prietenii despre schimbările pe care dorim să le aducem în viața noastră în materie de design interios, însă, oricât de pricepute s-ar dovedi sfaturile primite, tot propriiile gusturi ne determină să luăm decizii.